2012. augusztus 8., szerda

Editorial of the day: Miley Cyrus for Marie Claire

Azta! Miley Cyrus elég dögös csaj lett az utóbbi években, megtalálta a stílusát, és már el is jegyezte a szerelme, Liam Hemsworth. Ha ez nem lenne elég, az amerikai Marie Claire szemptemberi számában szebbnél szebb ruhákat viselhet! Olyan neves tervezők ruháit, mint Paco Rabanne, Tom Ford, Versace, Roberto Cavalli, Christian Dior, sőt még Kanye West kreációját is.

Őszintén szólva régebben nem nagyon rajongtam a kis Hannah Montana tiniszínésznőért, valahogy kicsit gagyi volt a stílusa, és az egész mizéria körülötte. Mostanra viszont egészen megszerettem, érettebb lett, picit komolyabb, mind öltözködésben, mind viselkedésben (leszámítva az időnkénti cicivillantásait egy-egy túlságosan kivágott felsőből...). Lefogyott, amiért sokan támadják, hogy biztos anorexiás, Miley viszont állítja, a sok edzés és a gluténmentes diéta a titka (nemrég ugyanis diagnosztizálták, hogy allergiás a búzalisztre...). Rossz pont viszont, hogy a napokban platinaszőkére festette a haját, és így oda a gyönyörű, melíros-ombrés mézszőke, természetes hatású frizurája. A fotózáson viszont még (szerencsére) az utóbbi látható.

Miley a címlapon Christian Dior ruhát visel

A Paco Rabanne ruha ezzel az extra vállrésszel kicsit boszorkányos, szuperszexi.

Paco Rabanne

Aquimano Rimondi
 Fenséges ez a átlátszó dekoltázsú Tom Ford ruha!
Tom Ford
 Hm, Kanye West, mint tervező, érdekes...de Miley-hoz megy ez a vagány stílus.
Kanye West
 Na ez a Versace ruha illik hozzá a legjobban, a többi kicsit "dívásítja", ebben meg olyan, mint egy igazi 19 éves lány. Plusz pont a neon-ezüst kombónak!
Versace
 Ezen a képen nem sok látszik belőle, de ez a Roberto Cavalli ruha mesés, gyöngy berakásokkal díszített.
Roberto Cavalli


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése