2012. július 8., vasárnap

Denim shorts - forrónadrág a forró napokra

Ebben az elviselhetetlen hőségben mindenki arra vágyik, minél kevesebb ruha legyen rajta. Annak, aki nem szoknyás típus, illetve jobban szereti a lezser, sportos megjelenést, tökéletes választás a farmer sort. A farmer rövidnadrág igazi klasszikus, idén még inkább retro vonalra hajaz a divat, magas derekú, tépett, rojtos, szegecses - a lényeg, hogy minél "viseltesebb" hatást keltsen, mintha csak magadnak nyisszantottad volna le a hosszú nadrág szárait a nagy melegben. Aki a kevésbé extravagáns stílust keresi, találhat azért egy-két lyuk és szakadás nélküli darabot is.
Nagyon jó DIY megoldások vannak, bármilyen megunt hosszú farmerodból csinálhatsz szexi forrónadrágot, vagy alakíthatod át megunt rövidnadrágodat. Rojtozd ki az alját, díszítsd szegecsekkel, és régi deréknadrágod új értelmet nyer! Arra vigyázz, hogy hátul kicsit hosszabbra hagyd az anyagot, mint elől - hidd el, nem mutat jól, mikor kivillan a popsid alsó fele, maximum ha strandon vagy!
Mivel mutat jól a denim short? Bármivel! Laza, rojtos pólókkal, tornacipővel párosítva igazi fesztivál szett, egy nude vagy fehér inggel, vagy csipkés felsővel elegáns viselet akár munkába vagy randira is - munkába ne túl rövid fazont válassz, lehet az már kicsit túl sok az irodába -, saruval, magassarkú szandállal is jól néz ki, magassarkúval extra hosszúnak tűnnek benne a lábaid.









Fotók: www.pinterest.com

Ti csinálnátok DIY farmer sortot magatoknak? Én biztos kipróbálom!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése