2012. július 10., kedd

Cover of the day: Rihanna a Harper's Bazaar címlapján

Angyalian fest Rihanna az amerikai Harper's Bazaar augusztusi címlapján, hófehér testre simuló Calvin Klein ruhában, (végre!) természetes hajszínnel és sminkkel. A címlap is nagyon egyben van, fehér és arany kombinációja, szerintem ez a két szín nagyon sikkes és nyárias, mindig egy Hamptons-i white party jut róla eszembe (például olyan, mint a Gossip Girl 2. évadjának első része, ott Serena is egy földig érő fehér ruhát és arany kiegészítőket viselt a partyn, úgy nézett ki, mint egy görög istennő).


Érdemes tovább lapozgatni a magazin hasábjain, a RiRiről készült divatanyag is említésre méltó. A pop ikon mesésen fest, és igazi komoly nőként pózol, nyoma sincs a tőle megszokott rebellis külsőnek és gesztusoknak. Csodás költeményeket mutat be, olyan nagy tervezők alkotásaiban feszít, mint Ralph Lauren, Balmain, Calvin Klein, Alexander Wang vagy Tom Ford.

Ralph Lauren
Balmain
Calvin Klein
Alexander Wang
Tom Ford
Fotók: www.harpersbazaar.com

 A Tom Ford szett nekem kicsit fura...nem tetszik a fényes bronz űrruha-szerű dolog kígyóbőr weszkócsizmával. A többi nagyon szép, nem is tudok dönteni melyik a kedvencem, talán a fehér Calvin Klein, és szorosan utána a Ralph Lauren. Szerintetek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése